Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g5g5.5kcal0.3g1.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%25g40kcal0.7g0.7g3.8g0g
Ruohosipuli 10g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0.2g
Katkarapu 50g34kcal7.2g0g0.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana246g277kcal18g7.6g19g1.2g
Valittu annoskoko123g139kcal9g3.8g9.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna62g69kcal4.5g1.9g4.8g0.3g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3.1g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850