Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g50g52kcal4g8.2g0.3g1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g50g55kcal2.5g10.5g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%251g402kcal6.8g6.8g37.7g0g
Ruohosipuli 100g23kcal1.4g1.7g0.6g2.4g
Katkarapu 502g343kcal72.5g0g5.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.3kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g50g452kcal0g0g50.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g2773kcal179.8g74.4g190g13.6g
Valittu annoskoko1230g1386kcal89.9g37.2g95g6.8g
Annoskoko puolitettuna615g693kcal45g18.6g47.5g3.4g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850