Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g10g11kcal0.5g2.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Ruohosipuli 20g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Katkarapu 100g68kcal14.4g0g1.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g552kcal35.6g14.6g37.8g2.8g
Valittu annoskoko245g276kcal17.8g7.3g18.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna123g138kcal8.9g3.7g9.5g0.7g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850