Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g15g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g121kcal2g2g11.3g0g
Ruohosipuli 30g6.8kcal0.4g0.5g0.2g0.7g
Katkarapu 151g103kcal21.7g0g1.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g15g136kcal0g0g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana738g832kcal53.8g22.4g57.2g4g
Valittu annoskoko369g416kcal26.9g11.2g28.6g2g
Annoskoko puolitettuna185g208kcal13.5g5.6g14.3g1g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850