Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g80g22kcal1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g20g22kcal1g4.2g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g161kcal2.7g2.7g15.1g0g
Ruohosipuli 40g9kcal0.6g0.7g0.2g1g
Katkarapu 201g137kcal29g0g2.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g20g181kcal0g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana984g1109kcal71.8g30g76g5.6g
Valittu annoskoko492g555kcal35.9g15g38g2.8g
Annoskoko puolitettuna246g277kcal18g7.5g19g1.4g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850