Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g25g28kcal1.3g5.3g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%126g201kcal3.4g3.4g18.8g0g
Ruohosipuli 50g11kcal0.7g0.9g0.3g1.2g
Katkarapu 251g172kcal36.2g0g2.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton13g2.6kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g25g226kcal0g0g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1230g1386kcal89.8g37.4g95g6.8g
Valittu annoskoko615g693kcal44.9g18.7g47.5g3.4g
Annoskoko puolitettuna308g347kcal22.5g9.4g23.8g1.7g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850