Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g121g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g30g33kcal1.5g6.3g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%151g241kcal4.1g4.1g22.6g0g
Ruohosipuli 60g14kcal0.8g1g0.4g1.4g
Katkarapu 301g206kcal43.5g0g3.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g30g271kcal0g0g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g1664kcal107.8g44.6g114g8g
Valittu annoskoko738g832kcal53.9g22.3g57g4g
Annoskoko puolitettuna369g416kcal27g11.2g28.5g2g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850