Katkarapupastakastike

Kuullota sipulit pannulla öljyssä.

Laita perään tomaattipyree, kerma ja sitruunamehu, kiehauta.

Paista katkaravut pannulla öljyssä ja lisää kastikkeen sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maialine

Maialine sanoi...

On tosi rasvaista mutta ihan hirmu hyvää!

tiistai 09.06.2009 klo 22:13

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g141g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g37kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g35g39kcal1.8g7.4g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%176g281kcal4.7g4.7g26.4g0g
Ruohosipuli 70g16kcal1g1.2g0.4g1.7g
Katkarapu 351g240kcal50.7g0g3.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g35g316kcal0g0g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1722g1941kcal125.8g52g133g9.6g
Valittu annoskoko861g971kcal62.9g26g66.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna431g485kcal31.5g13g33.3g2.4g
Arvot/100g100g113kcal7.3g3g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126850