Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha114g190kcal21.7g0g11.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso5.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 7.7g68kcal0g0g7.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]33g111kcal3.9g0g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.1g3.7kcal0.2g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g753kcal52g1.6g62.8g1.4g
Valittu annoskoko174g377kcal26g0.8g31.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna87g188kcal13g0.4g15.7g0.4g
Arvot/100g100g216kcal14.9g0.5g18g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119