Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha171g285kcal32.6g0g17.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso8.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 12g102kcal0g0g11.6g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]49g166kcal5.9g0g18.2g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 1.7g5.5kcal0.3g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana522g1129kcal78.2g2.6g94.2g2g
Valittu annoskoko261g565kcal39.1g1.3g47.1g1g
Annoskoko puolitettuna131g282kcal19.6g0.7g23.6g0.5g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119