Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso10g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]58g194kcal6.9g0g21.3g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana609g1318kcal91.2g3.2g110.2g2.2g
Valittu annoskoko305g659kcal45.6g1.6g55.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna152g329kcal22.8g0.8g27.6g0.6g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119