Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha229g379kcal43.4g0g22.9g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso11g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 15g136kcal0g0g15.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]66g222kcal7.9g0g24.3g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.3g7.3kcal0.3g0.4g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g1506kcal104g3.4g125.8g3g
Valittu annoskoko348g753kcal52g1.7g62.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna174g376kcal26g0.9g31.5g0.8g
Arvot/100g100g216kcal14.9g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119