Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha286g474kcal54.3g0g28.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso14g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Rypsiöljy 19g171kcal0g0g19.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]82g277kcal9.9g0g30.4g0g
Sipuli (kuorittu)29g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 2.9g9kcal0.4g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1882kcal130.2g4.4g157.6g3.6g
Valittu annoskoko435g941kcal65.1g2.2g78.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna218g471kcal32.6g1.1g39.4g0.9g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119