Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha343g569kcal65.1g0g34.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso17g2.6kcal0.2g0.4g0g0.3g
Rypsiöljy 23g205kcal0g0g23.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]99g333kcal11.8g0g36.5g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 3.4g11kcal0.5g0.6g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1044g2259kcal156g5.2g188.8g4.4g
Valittu annoskoko522g1129kcal78g2.6g94.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna261g565kcal39g1.3g47.2g1.1g
Arvot/100g100g216kcal14.9g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119