Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha514g854kcal97.7g0g51.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso26g3.9kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Rypsiöljy 35g307kcal0g0g34.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]148g499kcal17.7g0g54.7g0g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 5.1g17kcal0.8g0.9g0.7g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1566g3388kcal234.4g7.8g283.4g6.4g
Valittu annoskoko783g1694kcal117.2g3.9g141.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna392g847kcal58.6g2g70.9g1.6g
Arvot/100g100g216kcal15g0.5g18.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119