Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.1g0.2g0.6g
Margariini 60%, kultarypsi 13g67kcal0g0g7.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 8.4g11kcal0.2g0.3g1g0g
Tonnikala öljyssä 12g22kcal3.2g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa17g50kcal3.8g0g3.8g0g
Kevytkerma25g30kcal0.8g1.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana208g509kcal22.6g25g35g1.2g
Valittu annoskoko104g254kcal11.3g12.5g17.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna52g127kcal5.7g6.3g8.8g0.3g
Arvot/100g100g244kcal10.9g12g16.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726