Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 159g545kcal16.2g111.1g1.9g5.6g
Margariini 60%, kultarypsi 125g667kcal0.2g0.4g75.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 84g111kcal2.2g2.7g10g0g
Tonnikala öljyssä 117g222kcal31.7g0g10.5g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa167g501kcal38.4g0g38.4g0g
Kevytkerma251g301kcal8g11.3g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2080g5084kcal227.8g251.8g350.4g11.2g
Valittu annoskoko1040g2542kcal113.9g125.9g175.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna520g1271kcal57g63g87.6g2.8g
Arvot/100g100g245kcal11g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726