Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 191g654kcal19.4g133.3g2.3g6.7g
Margariini 60%, kultarypsi 150g800kcal0.3g0.4g90.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 100g133kcal2.6g3.2g12g0g
Tonnikala öljyssä 140g266kcal38.1g0g12.6g0g
Kananmuna kuoreton 165g236kcal20.7g0.5g17g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa201g601kcal46.1g0g46.1g0g
Kevytkerma301g361kcal9.6g13.5g30.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2496g6101kcal273.6g301.8g420.6g13.4g
Valittu annoskoko1248g3051kcal136.8g150.9g210.3g6.7g
Annoskoko puolitettuna624g1525kcal68.4g75.5g105.2g3.4g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726