Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 222g762kcal22.6g155.5g2.7g7.8g
Margariini 60%, kultarypsi 175g933kcal0.3g0.5g105.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 117g155kcal3.1g3.7g14g0g
Tonnikala öljyssä 164g311kcal44.4g0g14.7g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa234g702kcal53.8g0g53.8g0g
Kevytkerma351g421kcal11.2g15.8g35.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g7118kcal319g352.2g490.8g15.6g
Valittu annoskoko1456g3559kcal159.5g176.1g245.4g7.8g
Annoskoko puolitettuna728g1780kcal79.8g88.1g122.7g3.9g
Arvot/100g100g245kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726