Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 254g871kcal25.9g177.8g3g8.9g
Margariini 60%, kultarypsi 201g1067kcal0.4g0.6g120.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 134g177kcal3.5g4.3g16g0g
Tonnikala öljyssä 187g355kcal50.7g0g16.8g0g
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa267g802kcal61.5g0g61.5g0g
Kevytkerma401g481kcal12.8g18g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3328g8135kcal364.8g402.8g560.6g17.8g
Valittu annoskoko1664g4067kcal182.4g201.4g280.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna832g2034kcal91.2g100.7g140.2g4.5g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726