Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 286g980kcal29.1g200g3.4g10g
Margariini 60%, kultarypsi 226g1200kcal0.4g0.7g135.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 150g199kcal4g4.8g18g0g
Tonnikala öljyssä 211g400kcal57.1g0g18.9g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa301g902kcal69.2g0g69.2g0g
Kevytkerma451g541kcal14.4g20.3g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g9152kcal410.4g453g630.6g20g
Valittu annoskoko1872g4576kcal205.2g226.5g315.3g10g
Annoskoko puolitettuna936g2288kcal102.6g113.3g157.7g5g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726