Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 32g109kcal3.2g22.2g0.4g1.1g
Margariini 60%, kultarypsi 25g133kcal0g0.1g15g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 17g22kcal0.4g0.5g2g0g
Tonnikala öljyssä 23g44kcal6.3g0g2.1g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa33g100kcal7.7g0g7.7g0g
Kevytkerma50g60kcal1.6g2.3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana416g1017kcal45.2g50.4g70g2.2g
Valittu annoskoko208g508kcal22.6g25.2g35g1.1g
Annoskoko puolitettuna104g254kcal11.3g12.6g17.5g0.6g
Arvot/100g100g244kcal10.9g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726