Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 317g1089kcal32.3g222.2g3.8g11.1g
Margariini 60%, kultarypsi 251g1333kcal0.5g0.7g150.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 167g221kcal4.4g5.3g20g0g
Tonnikala öljyssä 234g444kcal63.4g0g21.1g0g
Kananmuna kuoreton 276g393kcal34.5g0.8g28.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa334g1002kcal76.9g0g76.9g0g
Kevytkerma501g601kcal16g22.6g50.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4160g10168kcal456g503.2g701.2g22.2g
Valittu annoskoko2080g5084kcal228g251.6g350.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna1040g2542kcal114g125.8g175.3g5.6g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726