Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 380g1304kcal38.7g266g4.6g13.3g
Margariini 60%, kultarypsi 300g1596kcal0.5g0.9g180g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200g265kcal5.3g6.4g24g0g
Tonnikala öljyssä 280g531kcal75.9g0g25.2g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa400g1200kcal92g0g92g0g
Kevytkerma600g720kcal19.2g27g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4980g12173kcal545.6g602.6g839.2g26.6g
Valittu annoskoko2490g6087kcal272.8g301.3g419.6g13.3g
Annoskoko puolitettuna1245g3043kcal136.4g150.7g209.8g6.7g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726