Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 381g1307kcal38.8g266.6g4.6g13.3g
Margariini 60%, kultarypsi 301g1600kcal0.5g0.9g180.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 201g265kcal5.3g6.4g24.1g0g
Tonnikala öljyssä 281g533kcal76.1g0g25.3g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa401g1203kcal92.2g0g92.2g0g
Kevytkerma601g722kcal19.2g27.1g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4992g12202kcal546.8g604g841.2g26.6g
Valittu annoskoko2496g6101kcal273.4g302g420.6g13.3g
Annoskoko puolitettuna1248g3051kcal136.7g151g210.3g6.7g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726