Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 444g1525kcal45.3g311.1g5.3g15.6g
Margariini 60%, kultarypsi 351g1866kcal0.6g1g210.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 234g309kcal6.2g7.5g28.1g0g
Tonnikala öljyssä 328g621kcal88.8g0g29.5g0g
Kananmuna kuoreton 386g551kcal48.2g1.2g39.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa468g1403kcal107.6g0g107.6g0g
Kevytkerma702g842kcal22.5g31.6g70.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5824g14236kcal638.4g704.8g981.6g31.2g
Valittu annoskoko2912g7118kcal319.2g352.4g490.8g15.6g
Annoskoko puolitettuna1456g3559kcal159.6g176.2g245.4g7.8g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726