Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 48g163kcal4.8g33.2g0.6g1.7g
Margariini 60%, kultarypsi 38g200kcal0.1g0.1g22.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 25g33kcal0.7g0.8g3g0g
Tonnikala öljyssä 35g66kcal9.5g0g3.2g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa50g150kcal11.5g0g11.5g0g
Kevytkerma75g90kcal2.4g3.4g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana622g1522kcal68.4g75.2g105g3.4g
Valittu annoskoko311g761kcal34.2g37.6g52.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna156g380kcal17.1g18.8g26.3g0.9g
Arvot/100g100g245kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726