Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 508g1743kcal51.8g355.5g6.1g17.8g
Margariini 60%, kultarypsi 401g2133kcal0.7g1.2g240.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 267g354kcal7g8.6g32.1g0g
Tonnikala öljyssä 374g710kcal101.5g0g33.7g0g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.1g1.3g45.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa535g1604kcal123g0g123g0g
Kevytkerma802g962kcal25.7g36.1g80.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6656g16270kcal729.6g805.4g1121.8g35.6g
Valittu annoskoko3328g8135kcal364.8g402.7g560.9g17.8g
Annoskoko puolitettuna1664g4068kcal182.4g201.4g280.5g8.9g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726