Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 571g1961kcal58.2g400g6.9g20g
Margariini 60%, kultarypsi 451g2400kcal0.8g1.3g270.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 301g398kcal7.9g9.6g36.1g0g
Tonnikala öljyssä 421g799kcal114.2g0g37.9g0g
Kananmuna kuoreton 496g708kcal62g1.5g50.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa601g1804kcal138.3g0g138.3g0g
Kevytkerma902g1083kcal28.9g40.6g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7488g18303kcal820.6g906g1262g40g
Valittu annoskoko3744g9152kcal410.3g453g631g20g
Annoskoko puolitettuna1872g4576kcal205.2g226.5g315.5g10g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726