Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 64g218kcal6.5g44.4g0.8g2.2g
Margariini 60%, kultarypsi 50g267kcal0.1g0.1g30.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 33g44kcal0.9g1.1g4g0g
Tonnikala öljyssä 47g89kcal12.7g0g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa67g201kcal15.4g0g15.4g0g
Kevytkerma100g120kcal3.2g4.5g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana832g2034kcal91.4g100.6g140.4g4.4g
Valittu annoskoko416g1017kcal45.7g50.3g70.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna208g508kcal22.9g25.2g35.1g1.1g
Arvot/100g100g245kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726