Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 635g2178kcal64.7g444.4g7.6g22.2g
Margariini 60%, kultarypsi 501g2666kcal0.9g1.5g300.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 334g442kcal8.8g10.7g40.1g0g
Tonnikala öljyssä 468g888kcal126.9g0g42.1g0g
Kananmuna kuoreton 551g787kcal68.9g1.7g56.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa668g2005kcal153.7g0g153.7g0g
Kevytkerma1002g1203kcal32.1g45.1g100.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g20337kcal912g1006.8g1401.8g44.4g
Valittu annoskoko4160g10169kcal456g503.4g700.9g22.2g
Annoskoko puolitettuna2080g5084kcal228g251.7g350.5g11.1g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726