Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 760g2608kcal77.4g532g9.1g26.6g
Margariini 60%, kultarypsi 600g3192kcal1.1g1.7g360g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 400g529kcal10.5g12.8g48g0g
Tonnikala öljyssä 560g1063kcal151.9g0g50.4g0g
Kananmuna kuoreton 660g942kcal82.5g2g67.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa800g2400kcal184g0g184g0g
Kevytkerma1200g1440kcal38.4g54g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9960g24346kcal1091.6g1205g1678.2g53.2g
Valittu annoskoko4980g12173kcal545.8g602.5g839.1g26.6g
Annoskoko puolitettuna2490g6087kcal272.9g301.3g419.6g13.3g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726