Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 79g272kcal8.1g55.6g1g2.8g
Margariini 60%, kultarypsi 63g333kcal0.1g0.2g37.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 42g55kcal1.1g1.3g5g0g
Tonnikala öljyssä 59g111kcal15.9g0g5.3g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa84g251kcal19.2g0g19.2g0g
Kevytkerma125g150kcal4g5.6g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1040g2542kcal114g125.8g175.4g5.6g
Valittu annoskoko520g1271kcal57g62.9g87.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna260g636kcal28.5g31.5g43.9g1.4g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726