Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 95g326kcal9.7g66.5g1.1g3.3g
Margariini 60%, kultarypsi 75g399kcal0.1g0.2g45g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 50g66kcal1.3g1.6g6g0g
Tonnikala öljyssä 70g133kcal19g0g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g300kcal23g0g23g0g
Kevytkerma150g180kcal4.8g6.8g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1245g3043kcal136.4g150.6g209.8g6.6g
Valittu annoskoko623g1522kcal68.2g75.3g104.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna311g761kcal34.1g37.7g52.5g1.7g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726