Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 95g327kcal9.7g66.7g1.1g3.3g
Margariini 60%, kultarypsi 75g400kcal0.1g0.2g45.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 50g66kcal1.3g1.6g6g0g
Tonnikala öljyssä 70g133kcal19g0g6.3g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100g301kcal23.1g0g23.1g0g
Kevytkerma150g180kcal4.8g6.8g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1248g3050kcal136.6g151g210.2g6.6g
Valittu annoskoko624g1525kcal68.3g75.5g105.1g3.3g
Annoskoko puolitettuna312g763kcal34.2g37.8g52.6g1.7g
Arvot/100g100g244kcal10.9g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726