Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 111g381kcal11.3g77.8g1.3g3.9g
Margariini 60%, kultarypsi 88g467kcal0.2g0.3g52.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 59g77kcal1.5g1.9g7g0g
Tonnikala öljyssä 82g155kcal22.2g0g7.4g0g
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa117g351kcal26.9g0g26.9g0g
Kevytkerma175g211kcal5.6g7.9g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g3559kcal159.6g176.4g245.2g7.8g
Valittu annoskoko728g1780kcal79.8g88.2g122.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna364g890kcal39.9g44.1g61.3g2g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726