Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 127g436kcal12.9g88.9g1.5g4.4g
Margariini 60%, kultarypsi 100g533kcal0.2g0.3g60.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 67g88kcal1.8g2.1g8g0g
Tonnikala öljyssä 94g178kcal25.4g0g8.4g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa134g401kcal30.7g0g30.7g0g
Kevytkerma201g241kcal6.4g9g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1664g4068kcal182.4g201.2g280g8.8g
Valittu annoskoko832g2034kcal91.2g100.6g140g4.4g
Annoskoko puolitettuna416g1017kcal45.6g50.3g70g2.2g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726