Tonnikalapiirakka

Tonnikalapiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
suolaa
0,5 dl vettä/kermaa

Nypi vehnäjauhot, suola ja margariini murumaiseksi seokseksi, lisää joukkoon kylmä neste.

Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa uunin alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.

Täyte:
1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
100-200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kerma-maitoa
suolaa

Ota pohja uunista ja lisää tonnikala, paprikasuikaleet ja kerma-maito, johon olet lisännyt muut täytteen ainekset.

Jatka paistamista uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Mikäli teet pellillisen piirakkaa, tuplaa sekä pohjan, että täytteen ainekset

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Chokolat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 143g490kcal14.6g100g1.7g5g
Margariini 60%, kultarypsi 113g600kcal0.2g0.3g67.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 75g100kcal2g2.4g9g0g
Tonnikala öljyssä 105g200kcal28.5g0g9.5g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150g451kcal34.6g0g34.6g0g
Kevytkerma226g271kcal7.2g10.1g22.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1872g4576kcal205.2g226.4g315.6g10g
Valittu annoskoko936g2288kcal102.6g113.2g157.8g5g
Annoskoko puolitettuna468g1144kcal51.3g56.6g78.9g2.5g
Arvot/100g100g244kcal11g12.1g16.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127726