Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)112g236kcal15.7g0.7g19.1g0g
Pekoni, paistettu 38g193kcal6.2g0g19g0g
Sipuli 41g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Paprika vihreä 64g14kcal0.6g1.6g0.2g1.2g
Tomaatti 281g64kcal1.6g9.7g0.8g3.9g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 330g470kcal41.2g1g33.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g247kcal1.5g2.2g26.2g0g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g2748kcal137g41.4g224.2g16.2g
Valittu annoskoko1026g1374kcal68.5g20.7g112.1g8.1g
Annoskoko puolitettuna513g687kcal34.3g10.4g56.1g4.1g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614