Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)187g394kcal26.2g1.1g31.9g0g
Pekoni, paistettu 63g322kcal10.3g0g31.7g0g
Sipuli 69g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Paprika punainen 106g31kcal1g4.8g0.4g2g
Paprika vihreä 106g23kcal1g2.7g0.3g2g
Tomaatti 468g107kcal2.6g16.2g1.4g6.6g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 550g784kcal68.7g1.6g56.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 125g412kcal2.5g3.7g43.7g0g
Paprikajauhe 5g16kcal0.7g0.9g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g4580kcal228.4g68.8g373.4g27.4g
Valittu annoskoko1710g2290kcal114.2g34.4g186.7g13.7g
Annoskoko puolitettuna855g1145kcal57.1g17.2g93.4g6.9g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614