Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)225g472kcal31.5g1.3g38.2g0g
Pekoni, paistettu 75g386kcal12.3g0g38g0g
Sipuli 82g25kcal1g4g0.2g1.4g
Paprika punainen 127g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Paprika vihreä 127g27kcal1.2g3.2g0.4g2.4g
Tomaatti 562g128kcal3.1g19.4g1.7g7.9g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 660g941kcal82.4g2g67.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 150g495kcal3g4.5g52.5g0g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g5496kcal274g82.6g448.6g32.6g
Valittu annoskoko2052g2748kcal137g41.3g224.3g16.3g
Annoskoko puolitettuna1026g1374kcal68.5g20.7g112.2g8.2g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614