Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)262g551kcal36.7g1.6g44.6g0g
Pekoni, paistettu 87g450kcal14.4g0g44.3g0g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Paprika punainen 149g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Paprika vihreä 149g32kcal1.4g3.7g0.4g2.8g
Tomaatti 656g149kcal3.7g22.6g2g9.2g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.4g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 769g1098kcal96.2g2.3g78.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g577kcal3.5g5.2g61.2g0g
Paprikajauhe 7g23kcal1g1.3g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g6411kcal319.8g96.2g523g38g
Valittu annoskoko2394g3206kcal159.9g48.1g261.5g19g
Annoskoko puolitettuna1197g1603kcal80g24.1g130.8g9.5g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614