Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)300g630kcal42g1.8g51g0g
Pekoni, paistettu 100g515kcal16.4g0g50.7g0g
Sipuli 110g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.6g0.7g3.2g
Paprika vihreä 170g36kcal1.6g4.2g0.5g3.2g
Tomaatti 750g171kcal4.2g25.9g2.3g10.5g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5476g7333kcal365.8g110.2g598.2g43.6g
Valittu annoskoko2738g3666kcal182.9g55.1g299.1g21.8g
Annoskoko puolitettuna1369g1833kcal91.5g27.6g149.6g10.9g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614