Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)337g708kcal47.2g2g57.3g0g
Pekoni, paistettu 112g579kcal18.5g0g57g0g
Sipuli 124g37kcal1.5g5.9g0.2g2.1g
Paprika punainen 191g56kcal1.8g8.6g0.8g3.6g
Paprika vihreä 191g41kcal1.8g4.8g0.6g3.6g
Tomaatti 843g192kcal4.7g29.1g2.5g11.8g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 989g1411kcal123.7g3g101.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 225g742kcal4.5g6.7g78.7g0g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.6g1.2g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g8243kcal411g123.8g672.6g49g
Valittu annoskoko3078g4122kcal205.5g61.9g336.3g24.5g
Annoskoko puolitettuna1539g2061kcal102.8g31g168.2g12.3g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614