Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)38g79kcal5.2g0.2g6.4g0g
Pekoni, paistettu 13g64kcal2.1g0g6.3g0g
Sipuli 14g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Paprika punainen 21g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Paprika vihreä 21g4.5kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Tomaatti 94g21kcal0.5g3.2g0.3g1.3g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.7g8.7g0g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g916kcal45.6g13.6g74.8g5.4g
Valittu annoskoko342g458kcal22.8g6.8g37.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna171g229kcal11.4g3.4g18.7g1.4g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614