Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)375g787kcal52.5g2.2g63.7g0g
Pekoni, paistettu 125g643kcal20.5g0g63.3g0g
Sipuli 137g42kcal1.7g6.6g0.3g2.3g
Paprika punainen 212g62kcal2g9.6g0.8g4g
Paprika vihreä 212g45kcal2g5.3g0.6g4g
Tomaatti 937g213kcal5.2g32.3g2.8g13.1g
Voi 50g362kcal0.6g0.2g40.6g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1099g1568kcal137.4g3.3g112.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 250g825kcal5g7.5g87.4g0g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g9159kcal456.8g137.6g747g54.2g
Valittu annoskoko3420g4580kcal228.4g68.8g373.5g27.1g
Annoskoko puolitettuna1710g2290kcal114.2g34.4g186.8g13.6g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614