Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)75g157kcal10.5g0.4g12.7g0g
Pekoni, paistettu 25g129kcal4.1g0g12.7g0g
Sipuli 28g8.3kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Paprika vihreä 43g9kcal0.4g1.1g0.1g0.8g
Tomaatti 187g43kcal1g6.5g0.6g2.6g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g1832kcal91.2g27.6g149.6g10.8g
Valittu annoskoko684g916kcal45.6g13.8g74.8g5.4g
Annoskoko puolitettuna342g458kcal22.8g6.9g37.4g2.7g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614