Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 400g450kcal84.5g0g12g0g
Porkkana 250g82kcal1.5g13.9g0.5g6.4g
Peruna, uusi 200g156kcal3.4g32.2g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 200g81kcal1g4.8g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2403g1616kcal184.6g116.2g26.4g21.8g
Valittu annoskoko1202g808kcal92.3g58.1g13.2g10.9g
Annoskoko puolitettuna601g404kcal46.2g29.1g6.6g5.5g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706