Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 599g673kcal126.6g0g18g0g
Porkkana 375g122kcal2.3g20.8g0.7g9.6g
Peruna, uusi 300g233kcal5.1g48.2g0.6g3g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 300g121kcal1.5g7.2g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g2421kcal276.8g174g39.4g32.8g
Valittu annoskoko1800g1210kcal138.4g87g19.7g16.4g
Annoskoko puolitettuna900g605kcal69.2g43.5g9.9g8.2g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706