Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 699g786kcal147.7g0g21g0g
Porkkana 437g143kcal2.7g24.3g0.9g11.1g
Peruna, uusi 350g272kcal5.9g56.3g0.7g3.5g
Sipuli (kuorittu)262g71kcal3.4g12.6g0.5g4.5g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 350g141kcal1.7g8.4g0g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g2825kcal322.8g203.2g46.2g38.2g
Valittu annoskoko2100g1412kcal161.4g101.6g23.1g19.1g
Annoskoko puolitettuna1050g706kcal80.7g50.8g11.6g9.6g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706